Beurstraining

Haal het maximale uit uw beursdeelname
Hoe presenteren uw standmedewerkers uw bedrijf op de beurs? Hoe onderscheidt u zich van andere beursdeelnemers? En hoe zorgt u ervoor dat bezoekers terug op hun werkplek nog eens aan u denken – of liever nog: contact met u opnemen? Deze en vele andere onderwerpen komen aan bod tijdens onze speciale beurstraining.

Werk voor professionals
Een goede training geven, is werk voor vakmensen. In Hans Hoedjes van Afrit 9 hebben wij die vakman gevonden. In zijn uiterst succesvolle training staat het gedrag van uw standmensen centraal. De combinatie van rollenspel, praktijkcases en theorie staat garant voor een training die direct in de praktijk kan worden uitgevoerd. Wij regelen het voor u. Uiteraard zorgen wij voor de afstemming van de training. Alle deelnemers ontvangen op tijd bericht en als u speciale wensen voor de training heeft, zorgen we ervoor dat deze op tijd met de trainer worden besproken. Voor meer informatie over Hans Hoedjes en de training kunt u kijken op www.afrit9.nl.

TIP! Om het teamgevoel van uw standmedewerkers te vergroten, kunt u deze training koppelen aan een sportieve bootcamp onderbreking – gericht op de ‘zware’ beursdagen die komen gaan. Samen met personal trainer Gonneke Bestebreurtje verzorgen wij dan een actief aanvullend programma, waarbij teambuilding voorop staat.

Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en laat u vrijblijvend inspireren...

Call to Action

Een afspraak maken kan altijd...klik hier

Nieuwsgierig geworden?

Bedrijfsprofiel JBCC? Klik hier